Blogi
Rautatientorin mielenosoitukset pitää purkaa
28.02.2017 16:37

 

Rakennusvirastoa johtavan yleisten töiden lautakunnan puheenjohtajana olen sitä mieltä, että molempien mielenosoittajien leirit täytyy pikaisesti purkaa. Saimme tänään rakennusviraston yleisten töiden lautakunnalle katsauksen Rautatientorin mielenosoituksiin.

Lue lisää...
 
Aloite sen selvittämiseksi, voisiko Vrouw Maria –laivan hylylle perustaa merimuseon Helsinkiin
15.02.2017 18:50

 
Esitin aloitteessa kaupunginvaltuustolle sen selvitettämistä, voisiko Helsinki yhteistyökumppanien kanssa edistää Vrouw Maria –laivan hylyn nostamista merestä ja rakentaa sille museon Kauppatorin viereen Guggenheimille aikaisemmin suunnitelulle tontille.

Lue lisää...
 
Kaniparkoja listitään Sähköposti
14.09.2016 16:28

Kaupunki on kartoittanut elokuussa sitä, paljonko puistoissa liikkuu kaneja. Kartoitusta on tehty hämrään aikaan, koska kanit ovat yöeläimiä ja liikkeellä silloin. Citykanit ovat vähentyneet huomattavasti kuluneen vuoden aikana. Laajoilla alueilla kaneja ei havaittu lainkaan, esimerkiksi Ruskeasuon ja Kumpulan eteläpuolella kaneja havaittiin ainoastaan Eläintarhan alueella. Kaneja elelee tätä nykyä eniten Ruskeasuon, Pitäjänmäen, Haagan ja Munkkiniemen alueilla.

Lue lisää...
 
Aloitteeni viheralueiden luonnonmukaisesta hoidosta toteutui!
08.06.2016 15:13

 
Tein lokakuussa 2012 kaupunginvaltuustolle aloitteen viheralueiden luonnonmukaisesta hoidosta. Esitin, että kaupunki käyttäisi mahdollisimman luonnonmukaisia menetelmiä viheralueidensa hoidossa. Nyt aloitteeni on toteutunut käytännössä!

 

Lue lisää...
 
Mätäjoki toipuu myrkkyonnettomuudesta
11.05.2016 18:03

 

Mätäjoki on Helsingin toiseksi suurin virtavesi heti Vantaanjoen jälkeen. Sen kaukaisimmat latvat ovat Vantaan Kaivokselassa ja Louhelassa. Munkinseudulla se virtaa Talin siirtolapuutarhan ja Golfkentän kautta ja laskee vetensä Iso-Huopalahteen. 

 

Kolme vuotta sitten Mätäjoki koki pahan vastoinkäymisen, kun Pitäjänmäellä sijaitsevalta Teknoksen tehtaalta vuoti veteen myrkkyjä. Veden pilaantumisen myötä joen alapuolinen kalasto kuoli ja samalla kaksi ikäluokkaa sinne istutettuja taimenia. Seuraavana syksynä Mätäjoessa ei enää tavattu mereltä kudulle palaavia taimenia. 

Lue lisää...
 
«AlkuunEdellinen12345678910SeuraavaLoppuun»

Sivu 1 / 30