Suurkiitos kaikille äänestäjilleni luottamuksesta kunnallisvaaleissa! Sain 1832 ääntä, mikä on 800 enemmän kuin viime vaaleissa. Aloitin siten toisen kauteni kokoomuksen kaupunginvaltuutettuna Helsingissä. Sain kaikkien puolueiden ehdokkaista 23. eniten ääniävaltakunnallisella ääniharavalistalla olin sijalla 39. Valtuuston ohella toimin Helsingin tarkastuslautakunnan puheenjohtajana ja HSY:n hallituksessa.

 

 

Yritän toimia valtuustossa jatkossakin luottamuksen arvoisesti. Haluaisitko Sinä auttaa minua siinä? Yksittäinen kaupunginvaltuutettu ei voi olla ainoana henkilönä perillä kaikista niistä epäkohdista, jotka Helsingissä pitäisi korjata. Samoin innovatiivisimmat kehitysideat tulevat kaupunkilaisilta itseltään eivätkä poliitikoilta. Tarvitaan ajatustenvaihtoa muiden kanssa.

 

Olisin todella iloinen, jos kertoisit minulle ideoita ja mielipiteitä siitä, miten Helsinkiä voisi kehittää paremmaksi paikaksi asua, elää ja yrittää. Tervetuloa myös mukaan sähköpostirinkiin, jolle lähetän tietoja kaupunginvaltuustossa käsiteltävistä asioista. Voit liittyä postituslistalle lähettämällä minulle viestiä osoitteesen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Vaalirahoitustiedot:

Maksoin vaalimainontani itse. Vaalirahoitusta ei ole pyydetty ulkopuolisista lähteistä.